Yritystapahtumia ja ruokakirjoja


       Soita meille             044 558 2255

Suomalainen ruoka on 

ainutlaatuista, puhdasta ja turvallista.

Suomessa on puhdas luonto ja vesi sekä vastuuntuntoiset ruoantuottajat. Lähiruoka ja lähiluomu ovat turvallisia, koska niiden alkuperä voidaan aina varmistaa. Pientuottajat tekevät työtään koko sydämellään ja voimallaan. 

Kirjat

Onneks On Lähiruokaa kertoo elämänmakuisia tarinoita lähiruoantuottajista. Suomi on täynnä toinen toistaan maukkaampia tuotteita, tuoreita kasviksia ja marjoja, sekä pihvilihaa, lammasta ja jopa strutsia. Kirjassa on tietoa monista ruoka-aineista ja uusia reseptejä. ISBN 978-952-5970-16-6

Onneks On Luomua käsittelee perusteita miksi luomua kannattaa käyttää. Erityisesti kotimaista lähiluomua. Kirjassa on tutkimustietoa luomusta, tuottajatarinoita eri puolelta Suomea, ihania kuvia luonnosta ja reseptejä. ISBN 978-952-68814-0-9

Pienjuustolat - Suuret tunteet, vahvat maut on innostava esittely pienjuustoloiden monipuolisesta juustovalikoimasta. Suomessa on pitkä ja vahva juustokulttuuri, joka on syytä nostaa entistä enemmän jokaiseen pöytään. Kirjassa kerrotaan juustonvalmistuksen historiaa ja nostetaan esiin nykyisiä menestyksellisiä juustoloita ja niiden monipuolista juustotarjontaa. Kirjassa on lähes 20 pienjuustolatarinaa, upeita kuvia ja reseptejä.    ISBN 978-952-68814-1-6

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa